Начальник Львівського ДАІ потрапив у ДТП

Начальник УДАІ Львівщини Василь Струс на службовому автомобілі «Тойота» 6 червня потрапив у ДТП на трасі Львів-Яворів, - повідомляє "ЗІК".

Про це 15 червня підтвердив сам Василь Струс.

З його слів, ДТП сталася близько 19.00 год. 6 червня на трасі Львів-Яворів біля автозаправки WOG. «Тойота», у якій їхав начальник ДАІ Львівщини, ледь не зіткнулася лоб в лоб з фурою, водій, якої, порушивши правила дорожнього руху, розвертався на дорозі.

«Водій фури не переконався у тому, що їде попутній транспорт, почав маневр розвороту.

Щоб уникнути лобового зіткнення ми прийняли лівіше службовим транспортом. Але сталося зіткнення з фурою», – розповів Струс.

Начальник ДАІ Львівщини зазначив, що службовим автомобілем «Тойота» керував водій, який віз Струса «по службі на інструктаж у Яворівський взвод».

За словами Струса, унаслідок ДТП автомобілі отримали технічні ушкодження, ніхто не постраждав. «На фурі, у принципі, нічого. На «Тойоті» побите праве крило, решітка, капот, фара. Всі живі-здорові, слава Богу», – розповів начальник ДАІ Львівщини. З його слів, службова «Тойота» 2008 року випуску.

Як повідомив Струс, на водія фури, який порушив ПДР, складено протокол про адмінпорушення.

«Обидва водії їздили на медичне освідчення. Обидва були тверезі», – запевнив начальник ДАІ.
Струс також розповів, що про ДТП за його участю повідомив усі служби – інспекцію по особовому складу, внутрішню безпеку, керівництво головного управління МВС у Львівській області, керівництво ДАІ, «щоб не було кривотолків, домислів».

«Це банальна ДТП. Порушення водієм цієї фури правил дорожнього руху. Він не переконався у тому, що є попутній транспорт і почав маневр розвороту. Ніхто ні від чого не застрахований», – прокоментував Струс.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи