Всеукраїнська “Школа безпеки” розпочнеться за тиждень в Івано-Франківську

В період з 21 по 23 червня 2011 року Прикарпаття стане місцем проведення Всеукраїнського збору-змагання юних рятувальників „Школа безпеки”, - повідомили кореспондента “ОстроВ” в прес-службі МНС.

У заході братимуть участь понад півтори сотні юнаків та дівчат віком від 14 до 17 років з усіх куточків Івано-Франківщини, а також юні рятувальники з Республіки Румунія. Урочисте відкриття свята та окремі види змагань відбудуться 21-го червня о 10.00 год. в місті Івано-Франківську на базі спортивного комплексу Управління МНС в області імені Героїв-пожежних, а таборове містечко та змагання юних рятувальників в умовах природнього середовища пройдуть на Яремчанщині.

Програмою заходу передбачено проведення змагань, під час яких відпрацьовуватимуться вправи з психологічної та медичної підготовки, проведення пошуково-рятувальних робіт, подолання природних перешкод, рятувальні роботи в зоні техногенної аварії, рятувальні роботи на воді, тематичні

конкурси. Вони покликані виявити та продемонструвати різнобічні таланти юних учасників змагань, а умови, подекуди наближені до екстремальних, сприяють вихованню у дітей сили духу, почуття відповідальності за товаришів, відчуття єдиної команди та навчанню правил поведінки під час надзвичайних ситуацій.

Окрім захопливих та азартних поєдинків у боротьбі за звання кращого на дітей очікує цікава культурна програма: вони почують естрадні композиції у виконанні естрадних співаків – своїх ровесників, розважатимуться на дискотеці, відвідають мальовничі місця Яремчанщини.

Команди-переможниці обласних етапів збору-змагання „Школа безпеки” та Дружин юних рятувальників-пожежних захищатимуть честь Прикарпаття на всеукраїнському рівні.

Запрошуємо мешканців області та гостей нашого краю побувати на прекрасному спортивному святі.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи