У Франківську на ЗНО не з’явилося 7 інструкторів

В Івано-Франківську на пункт тестування з невідомих причин не з’явилися 7 інструкторів.

Як повідомили «ОстроВ» в ГО «ОПОРА», ще 3 інструктори з невідомих причин та без пояснень під час першої сесії тестування з української мови та літератури не розпочали свою роботу на пункті тестування коломийської ЗОШ №6.

Серед порушень процедури ЗНО, було зафіксовано користування мобільними телефонами абітурієнтами. Зокрема, у ЗОШ № 4 м. Коломия абітурієнти, що завершили достроково роботу над завданнями мали при собі мобільні телефони та вільно ними користувалися у приміщенні пункту тестування. Крім того, цим зловживала і інструктор, яка виходила з аудиторії, щоб відповісти на дзвінок.

Також під час тестування в Івано-Франківській, Львівській, Вінницькій та Рівненській області спостерігачами було зафіксовано непоодинокі випадки відсутності сертифікатів у абітурієнтів, через що абітурієнтів, відповідно до вимог, не допускали до ЗНО.

Загалом, на зовнішнє незалежне оцінювання знань абітурієнтів з української мови та літератури, яке проходило 3 та 4 червня, на пункти тестування з’явився 223 161 учасник, середня явка за два дні становила – 88,98%.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи