Понад 1 млн. туристів цьогоріч очікує Прикарпаття

На Івано-Франківщині цього року очікують на понад 1 мільйон туристів та екскурсантів. Про це сьогодні, 27 травня, повідомив начальник головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА Віталій Семків, - інформує «УНН».

"Третій рік поспіль область приймає більше 1 млн туристів і екскурсантів. З кожним роком їхня кількість зростає. Дуже сподіваємось, що цього року ми приймемо ще більше туристів", - сказав він.

При цьому В. Семків зазначив, що реальну кількість туристів не можуть облікувати через недосконалу статистику.

"Ми не можемо примусити власника "зеленої" садиби показати, скільки у нього дійсно відпочивало туристів. Це навіть не пов’язано з оподаткуванням. Немає у нас просто такої статистики", - пояснив начальник управління.

Зараз туристично-рекреаційні заклади області можуть одночасно прийняти понад 10 тис. туристів. В Івано-Франківській області функціонують понад 200 туристично-рекреаційних закладів, у тому числі 98 – готелів, а також понад 750 садиб сільського зеленого туризму.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи