У Чернівцях затримали злочинця, який пограбував Генконсула Румунії

Співробітники карного розшуку Шевченківського райвідділу УМВС України у Чернівців за скоєння серії крадіжок з помешкань громадян та офісних приміщень затримали 34-річного місцевого жителя, на рахунку якого - пограбування житла Генерального консула Румунії у Чернівцях.

Як повідомляє «УНІАН», злочинець скоював крадіжки переважно шляхом пошкодження вікон з новобудов громадян в приватному секторі міста та з офісних приміщень, що були підготовлені для здачі в експлуатацію. Об’єктами посягань були опалювальна техніка, обладнання для водопостачання, комп’ютерна техніка, електро- та будівельні інструменти. Інколи він навідувався і до житлових будинків. Кілька місяців тому, вночі проник до помешкання Генерального консула Румунії у Чернівцях Тетяни Попа, яка у цей час спала, і викрав у неї одяг, гроші, мобільний телефон та ноутбук.

Затриманий виявився наркозалежним, до цього вже 5 разів притягався до кримінальної відповідальності. Майже половину свого життя, 15 років, провів у місцях позбавлення волі. Цього разу при проведенні слідства була встановлена його причетність до вчинення більш ніж 50 крадіжок.

Затриманий на волі після останньої відсидки знаходився лише рік, і встиг за цей нетривалий термін нанести збитків чернівчанам на суму близько 200 тис. грн. Більшість речових доказів вилучена і повернута власникам.

Грабіжник знаходиться у слідчому ізоляторі та проводяться подальші слідчі дії.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи