На Тернопільщині жінка вербувала дівчат для роботи повіями в Італії

На Тернопільщині затримано жінку, яка займалась вербуванням дівчат для роботи повіями в Італії.

Як повідомили «ОстроВ» у відділі громадських зв’язків обласного управління міліції, свого часу 28-річна жителька області у пошуках заробітків виїхала за кордон, однак там змушена була заробляти на життя, торгуючи власним тілом. Згодом власник одного з італійських нічних клубів запропонував їй вербувати молодих дівчат, які б також погодилися працювати повіями. За кожну секс-рабиню чоловік пообіцяв заплатити 1 тис. євро.

Повернувшись на Тернопільщину, жінка за допомогою декількох спільників знайшла трьох молодих дівчат, котрі через важке матеріальне становище погодились на пропозицію працювати за кордоном. За них жінка отримала з Італії передоплату, однак міліціонери із Відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з працівниками Відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю обласного управління Служби безпеки України затримали сутенерку та перешкодили виїзду за кордон трьох мешканок області.

Проти затриманої слідчим управлінням обласного управління міліції порушено кримінальну справу за ч.2. ст.149 Кримінального кодексу – торгівля людьми.

 

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи