На Тернопільщині жінка вербувала дівчат для роботи повіями в Італії

На Тернопільщині затримано жінку, яка займалась вербуванням дівчат для роботи повіями в Італії.

Як повідомили «ОстроВ» у відділі громадських зв’язків обласного управління міліції, свого часу 28-річна жителька області у пошуках заробітків виїхала за кордон, однак там змушена була заробляти на життя, торгуючи власним тілом. Згодом власник одного з італійських нічних клубів запропонував їй вербувати молодих дівчат, які б також погодилися працювати повіями. За кожну секс-рабиню чоловік пообіцяв заплатити 1 тис. євро.

Повернувшись на Тернопільщину, жінка за допомогою декількох спільників знайшла трьох молодих дівчат, котрі через важке матеріальне становище погодились на пропозицію працювати за кордоном. За них жінка отримала з Італії передоплату, однак міліціонери із Відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з працівниками Відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю обласного управління Служби безпеки України затримали сутенерку та перешкодили виїзду за кордон трьох мешканок області.

Проти затриманої слідчим управлінням обласного управління міліції порушено кримінальну справу за ч.2. ст.149 Кримінального кодексу – торгівля людьми.

 

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи