У Львові вилучено понад 22 тис. банок зіпсованого згущеного молока

У Львові правоохоронці вилучили 22,5 тисяч банок протермінованого згущеного молока. Вартість вилученого – 250 тис. грн.

Як повідомили «ОстроВ» у відділі зв’язків із громадськістю ГУ МВС України у Львівській області, товар до Львова завіз підприємець із Миколаївської області. Ділок продавав його втричі дешевше.

На таку оборудку погодився один із львівських бізнесменів. Правоохоронці кажуть, що чоловік добре знав, що молоко - «із душком». Вантаж привезли до Львова пізно ввечері. І одразу ж почали розвантажувати на склад. Згодом ділки планували продавати зіпсовану «згущівку» на ринках Львова.

«Переконатись, що товар - сумнівної якості, було нескладно. На кожній банці вказано дату виробництва – червень 2009-го року», - зазначив заступник керівника підрозділу УДСБЕЗ ГУМВСУ у Львівській області розповідає Михайло Тесля.

Протерміноване молоко виручили.

«Фахівці підтвердили – за своїми властивостями цей товар не відповідає держстандартам України. Тому по даному факту було порушено карну справу за статтею 227 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за реалізацію неякісною продукції. Наразі триває розслідування», - зазначає Михайло Тесля.

За повідомлення правоохоронців, було вилучено майже 22,5 тисячі банок «згущівки» вартістю понад 250 тис. грн.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи