На Львівщині нарахували 180 недобудованих багатоповерхівок

Львівській області налічується 181 об’єкт незавершеного житлового будівництва (багатоквартирні будинки) залишковою вартістю 1,09 млрд грн., - повідомляє сайт “Львівські новини”.                           

                           
Про це 17 травня на сесії Львівської облради повідомив заступник начальника головного управління економіки та інвестицій Львівської ОДА Роман Кузич.

Як повідомив Кузич, за кошти фізичних та юридичних осіб, власних коштів підприємств, кредитів очікується ввести в експлуатацію 47 будинків загальною площею 226,3 тис. кв м, у тому числі у Львові – 21 будинок, у Самборі – 8, у Стрию – 4, у Трускавці та Червонограді по 3 будинки, у Дрогобичі – один будинок.

Окрім того, планують завершити будівництво 3 багатоквартирних будинків у Пустомитівському районі та по одному у Жидачівському, Жовківському, Сокальському та Яворівському районах.
На введення в експлуатацію 106 квартир очікується державна підтримка у розмірі 11,3 млн грн.
                   

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи