Есперти зі Львова провели навчання для ОСББ Луганщини

Експертами ГО «Ресурсний центр для ОСББ» м. Львова було проведено 4 навчальних тренінги для представників ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків) та ініціативних груп Луганська та Луганської області, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

У тренінгах також взяли участь представники депутатського корпусу та виконавчих органів місцевих рад Луганська, Алчевська, Северодонецька та інших міст Луганщини.

 Тренінги відбувалися за програмою, визначеною Ресурсним центром ОСББ міста Луганська, і стосувалися  юридичних аспектів діяльності ОСББ (створення та ефективна діяльність ОСББ, питання передачі будинку з балансу на баланс об’єднання та оформлення прибудинкової території).  

Своїм знаннями та досвідом щодо вищезгаданих питань поділилися керівник ГО «Ресурсний центр для ОСББ» м.Львова Михайло Васюта, та Андрій Бурий, керівник департаменту з правових  питань Ресурсного центру.

Під час тренінгів відбувалося активне обговорення основних проблем діяльності ОСББ Луганщини: проблеми реєстрації ОСББ; відносини з монополістами, які є виконавцями послуг, та їх правове оформлення та інші актуальні питання в роботі ОСББ.

 

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи