У Тернополі місцеві «лозинські» відгризли вухо спортсмену

У центрі Тернополя біля Кафедрального собору мажори, яких вже назвали місцевими лозінськими, по-звірячому побили і покусали біатлоніста, призера юніорського чемпіонату світу Олександра Починка. Постраждав і його друг, плавець, фіналіст двох Олімпійських ігор Олександр Волинець (обидва спортсмени - з Тернополя). Усе це сталося через зауваження, яке спортсмени зробили, синам місцевого авторитета, які виїхали на великій швидкості на тротуар, - повідомляє «Сегодня».

"Ми з Волинцем прогулювалися ввечері по місту, як раптом побачили мчиться Audi, - розповів Починок.

"На швидкості близько 100 км / год машина залетіла на пішохідну зону, під колеса ледь не потрапили кілька дорослих і дітей. Потім машина почала розвертатися і, нарешті, зупинилася. Ми навіть відскочили на клумбу, інакше б опинилися під колесами! Зробили неадекватним хлопцям зауваження, на що вони відповіли матом".

За словами Починка, у машині було дві людини, пізніше до них підійшли ще троє.

"У результаті четверо з них почали мене бити. Незважаючи на те, що Саша Волинець намагався врятувати мене, я отримав струс мозку, мені травмували ніс і відкусили 4 сантиметри лівого вуха. Зараз лежу в лікарні, переніс дві операції на носі, і незрозуміло, чи приживеться вухо", - поскаржився спортсмен.

"Про бешкетників знаю, що двоє з них - рідні брати, сини місцевого "крутелика" Олега Інака.

Поки ніхто з них не затриманий. Думаю, що родичі хлопців вже заминають цю справу. Якщо нічого не зроблять місцеві влади, то буду виходити на прокуратуру в Києві, аж до Верховної ради! Кажуть, що рік тому хлопці з цієї компанії побили на цьому ж місці хірурга, потім поранили ножем у живіт автозаправника – це нові "Лозінські", - стверджує Починок.

У Тернопільській облміліції підтвердили факт гучного бійки. "Інцидент побачила перехожа і одразу викликала міліцію, - розповів представник прес-служби облУМВС Петро Колісник. - Бійка сталася після перепалки словесної. Проти одного з хлопців порушено кримінальну справу за статтею "Хуліганство". Зараз йде слідство, встановлюємо інших причетних. Постраждалий спортсмен знаходиться в обласній лікарні".

Також вдалося поговорити з підприємцем Олегом Інаком, сини якого нібито брали участь у бійці. "Так, мій син Максим був на місці конфлікту, - розповів бізнесмен. - Він у мене спортсмен-боксер, зараз виїхав за кордон. Не все так просто, як здається. Можливо, скандал роздутий. Я знаю лише, що син захищав правду. А ці заслужені спортсмени думають, що їм все можна!".

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи