На Львівщині за лютий ДАІ виявили 69 несправних автобусів

За 16 днів лютого цього року під час проведених перевірок інспектори ДАІ Львівської області виявили 69 технічно несправних автобусів, які перевозили пасажирів. Разом з тим, було виявлено низку інших порушень, які допустили водії пасажирських автобусів.

Як повідомили "ОстроВ" в управлінні ДАІ у Львівській області,  із оглянутих 152 автобусів, 69 з них були виявлені технічні несправності. Зокрема, у 5 випадках – несправне рульове управління, у 29 – гальмівна система, у 13 – зношеність протекторів шин, у 4 – незадовільний зовнішній вигляд, у 4 – заблокований аварійний вихід тощо. 

Крім того, виявлено 54 автобуси, які було заборонено експлуатувати (у водіїв вилучили талони Державного технічного огляду). Також виявлено 15 автобусів, які були переобладнані без відповідного дозволу з Державтоінспекції.

Разом з тим, за 16 днів лютого інспектори ДАІ виявили 128 випадків порушень Правил дорожнього руху, які допустили водії автобусів. У 28 випадках водії порушили правила перевезення пасажирів, у 30 – правила зупинки, у 16 – правила проїзду пішохідних переходів, в 1 – правила проїзду залізничних переїздів, в 1 – правила обгону, а ще у 9 – їздили без документів, у 39 – відхилялися від маршруту, у 2 – керували без талонів техогляду, в одному випадку водій керував автобусом, не маючи у документах відміток механіка та лікаря, в іншому – керував автобусом, перебуваючи у нетверезому стані. 

За результатами проведених перевірок 2 автобуси було доставлено на арештмайданчик, а також складено 99 адміністративних протоколів.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи