У «Буковелі» пройде Кубок Європи з фрістайл-сноубордингу

На Прикарпатті, гірськолижний комплекс «Буковель» протягом двох днів, 18 та 19 лютого, прийматиме кубок Європи з фрістайл-сноубордингу (Біг Ейр), - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

Як розповіли в ТК «Буковель», у боротьбі за першість візьмуть участь кращі спортсмени Європи. Зокрема, у заході очікується участь атлетів Росії, Білорусі, Польщі, Австрії, Чехії, Італії, Фінляндії. Крім того, змаганнями зацікавились і райдери з інших континентів світу.

Серед учасників – провідні спортсмени Європи та світу, серед яких призери та переможці етапів Кубка Европи, учасники чемпіонатів світу та Олімпійських ігор.

Згідно з програмою змагань, спортсмени змагатимуться на 30-метровому трампліні, збудованому з 60 тис. кубометрів снігу.

Переможець отримає призовий фонд у  2500 дол. США.

Довідка

З 2000 року в Україні та у світі в цілому дисципліна фристайл-сноубордингу Біг-Єйр – стрибки з трампліну із виконанням акробатичних трюків набув великої популярності серед любителів гірськолижного спорту.

У 2008 році столиця України приймала учасників Кубків Європи з дисципліни фрістайл-сноубордингу.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи