Місяць лютий – найскладніший для збору благодійних пожертвувань на Прикарпатті

Найтяжчим місяцем для збору пожертвувань на Прикарпатті є лютий місяць, - повідомила під час засідання в прес-центрі «Вектор» Оксана Реккер, керівник відділу фондрайзигу Благодійного Християнського Фонду «Солідарність».

Під час засідання був представлений Звіт про надходження та використання благодійних коштів в рамках проекту «Банк їжі», які збираються через скриньки та індивідуальні благодійні пожертвування приватних доброчинців.

За 2010 рік Фондом «Солідарність» було зібрано таким чином 28 719 гривень. Найбільше грошей було зібрано в акції «Банку їжі» в травні (4 717 грн.) та липні 4 668, а найменше у лютому - 1112 грн.

За зібрані кошти було придбано виключно продуктові набори в кількості 580 наборів (орієнтована вартість кожного складала приблизно 50 гривень) для сімей, де є діти інваліди, діти ВІЛ-інфіковані, сироти та напівсироти, в неповні сім’ї, в яких один чи двоє з батьків померли. Крім отриманих продуктів харчування діти перебували протягом року у програмі  постійної опіки в спілкуванні, в духовній підтримці, у проведенні дозвілля. Учасники проекту отримували також одяг, медикаменти, меблі, іграшки, які надавалися приватними спонсорами.

В поточному році проект «Банку їжі»  працює у звичному режимі. Триває прийом заяв від потребуючих сімей, в яких є діти, що підлягають отриманню допомоги  за критеріями вище згаданої програми опіки.

Повний звіт БХФ «Солідарність» за роботу в благодійних проектах за 2010 рік буде опубліковано в пресі.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи