У Львові викрили порно-студію

У Львові викрили підпільну порно-студію, працівниці якої через інтернет обслуговували закордонних клієнтів. Хвилина сеансу віртуального кохання коштувала по шість доларів за хвилину.

Як розповіла «ОстроВ» працівник відділу зв'язків з громадськістю головного управління МВС у Львівській області  Галина Лемішко, підпільний бізнес організував 25-річний киянин, який взяв в оренду офіс у Львові, зробив у ньому ремонт й обладнав вісім кімнат як веб-студію. «Вербував» дівчат, як правило, в інтернеті. Що потрібно робити -- пояснював при зустрічі.

«Надійшло повідомлення, що можна спілкуватися з іноземцями, насамперед американцями, й отримувати за це гроші. За 30 годин на тиждень можна було отримати 350 доларів. За місяць це виходило ніби до тисячі доларів на місяць», - розповіла одна з дівчат.

Дівчата «працювали» у кожній з кімнат. «Мали свій комп'ютер, камеру, на папірці були паролі, через які вони заходили на даний веб-сайт», - каже Христина Монастирська, оперуповноважений управління боротьби з торгівлею людьми Львівщини.

Робочий день починався опівдні та міг тривати аж до ранку. Аби «розкрутити» клієнта на гроші, дівчині слід було затягнути його у «приват» та виконувати усі забаганки.

«Полуничка» для іноземців коштувала недешево. Чоловіки платили до шести доларів за одну хвилину розваг. Більшу частку заробітку організатор брав собі. А дівчата, замість обіцяних статків, отримували «копійки».

«Дівчата не виконували плану і організатор підпільного бізнесу платив приблизно до тисячі гривень за два місяці. Деякі з них були тим незадоволені», - зауважує Христина Монастирська.

Спілкуватись із клієнтами доводилось англійською. На столі у кожної працівниці був словничок найрозповсюдженівших фраз. А ще інструкції, як діяти, якщо несподівано прийде міліція.

Усю цю техніку правоохоронці вилучили та скерували на дослідження. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи