Ветеранам УПА Львівщини планують виділити 1 млн грн. допомоги

Львівська обласна рада має намір виплачувати з обласного бюджету адресну грошову допомогу ветеранам УПА, зокрема на пільговий проїзд на міжміських і внутрішньообласних маршрутах, - повідомили кореспондента «ОстроВ» у Львівській облраді.

Також з бюджету області планують відшкодовувати витрати на поховання учасників національно-визвольних змагань, надавати фінансову підтримку громадським організаціями інвалідів, ветеранів та політичних в'язнів і репресованих. Такими є основні напрями майбутньої Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2011-2013 роки.

Проект цієї програми депутати розглянули і погодили на засіданні постійної комісії з питань охорони здоров'я, материнства та соціального захисту Львівської обласної ради. Далі проект програми розглядатимуть на засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради. Після цього його буде винесено на затвердження сесії Львівської обласної ради.

Відповідно до запропонованого проекту, у 2011 році з обласного бюджету планується виділити понад 2 млн грн. З них зокрема 1 млн грн - на виплату адресної грошової допомоги ветеранам УПА, 250 тис. грн - на дофінансування мікропроектів, 225 тис. грн - для підтримки громадських організацій, 50 тис. грн - на відшкодування витрат на поховання.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи