До Євро-2012 у Львові організують фан-посольства

У Львові буде створено фан-посольства, що працюватимуть під час чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Про це розповів директор департаменту «ЄВРО-2012» Львівської міської ради Олег Засадний.

Як повідомили «ОстроВ» в мерії міста, відповідно до концепції організації фан-посольств у приймаючих містах УЄФА ЄВРО-2012™, вже цього року буде визначено персонал стаціонарного фан-посольства, яке знаходитиметься в центрі Львова.

«У його роботі будуть задіяні координатор та 5 кваліфікованих помічників. Крім того, допомагати їм будуть понад 20 волонтерів. Мобільні фан-посольства будуть організовані фанами команд, які гратимуть у Львові», - розповів координатор «Вболівальників футболу Європи» Томас Гасслер.

У фан-посольствах працівники надаватимуть вболівальникам з інших країн консультаційні та інформаційні послуги (доїзд, готелі, безпека), допомагатимуть у разі виникнення надзвичайної ситуації. Окрім стаціонарного, у місті працюватимуть «мобільні» фан-посольства, які супроводжуватимуть фанів до їх місцезнаходження у місті або за містом.

«Європейський досвід показує, що наявність такої служби, як фан-посольство, сприяє атмосфері доброзичливості між групами вболівальників, допомагає підвищити відчуття безпеки та захищеності серед фанів», - зазначив  директор департаменту «ЄВРО-2012» О. Засадний.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи