В Івано-Франківську 9 ЖЕО можуть стати банкрутами

Івано-Франківська міська рада має намір на позачерговій сесії 15 лютого 2011 р. дати дозвіл на введення судом процедури банкрутства щодо дев’яти житлово-експлуатаційних організацій та двох комунальних підприємств – «Івано-Франківськліфт» і комбінату побутового обслуговування «Спецкомбінат».

Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», відповідне рішення про це депутати ухвалили у четвер, 3 лютого, після обговорення питання про внесення змін до рішення сесії міськради від 6 червня 2000 року «Про деякі питання застосування законодавства про банкрутство підприємств комунальної власності територіальної громади міста»

На позачерговій сесії перед ухваленням рішення про банкрутство комунальних підприємств депутати вирішили заслухати керівників комунальної сфери міста про шляхи виходу з ситуації, що склалася і розглянути програму реформування житлово-комунального господарства.

За даними Івано-Франківського міського управління Пенсійного фонду, борг комунальних підприємств міста зі сплати страхових внесків становить 3,5 млн грн, штрафи і пені - ще 7 млн грн.

Як повідомив на сесії заступник начальника міської податкової інспекції Руслан Бойчук, податковий борг комунальних підприємств Івано-Франківська становить на 1 січня 2011 р. 40,656 млн грн, що на 35% або на 11 млн грн більше, ніж на 1 січня 2009 року.

За його даними, це друга після Києва величина податкового боргу в Україні.

Нагадаємо, в Івано-Франківську 24 комунальних підприємств, в яких працює понад 3 тис. осіб.

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи