У Франківську через невчасне прибуття «швидкої», щорічно помирає до 500 людей



Через невчасний приїзд карет швидкої допомоги, щороку в Івано-Франківську помирає майже 500 людей. У 2009 році, не дочекавшись приїзду медичної допомоги, померли 516 мешканців Івано-Франківська. Про це повідомив депутат Івано-Франківської міської ради від фракції «Батьківщина» Володимир Стасюк у своєму депутатському зверненні до міського голови, - інформує «zaxid.net».


«Цю кількість смертей можна значно зменшити, відкривши у місті філії швидкої медичної допомоги», - стверджує В. Стасюк.  

Водночас, він переконаний, що 14 карет швидкої допомоги, які влада закупила за кошти міського бюджету у 2007 році, не відповідають вимогам Міністерства охорони здоров’я. 

Нині В. Стасюк вимагає від мера звіту про те, що зроблено з боку влади впродовж 3-х років для того, щоб наблизити медичну допомогу до потенційних хворих. Також, депутат наполягає визначити підстанції швидкої, де б могли працювати її філії.

 Довідка

 Володимир Стасюк – депутат Івано-Франківської міської ради 5 демократичних скликань.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи