У Львові порушили кримінальну справу проти даішника, який приховав ДТП

Органами прокуратури Львівської області порушено кримінальну справу стосовно одного із працівників відділу ДАІ ГУ МВС України у Львівській області, - повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратурою міста Львова, порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.366 (службове підроблення), ч.3 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем, вчинене працівником правоохоронного органу) КК України стосовно інспектора відділення по оформленню матеріалів ДТП та дізнання відділу державної автомобільної інспекції з обслуговування адміністративної території м. Львова та автомобільно-технічної інспекції при Головному управлінні міністерства внутрішніх справ України у Львівській області П.

З’ясовано, що вказаний інспектор ВДАІ не зареєстрував повідомлення про наїзд на потерпілу гр.Д., дослідчу перевірку по даному факту не провів, рішення в порядку ст.97 КПК України не прийняв. При цьому, власноручно склав пояснення від імені потерпілої Д. про те, що остання отримала тілесні ушкодження внаслідок падіння з власної необережності та завідомо неправдивий рапорт щодо відсутності підстав для реєстрації зазначеного повідомлення про злочин.

Однак, прокуратурою м. Львова, під час проведення перевірки з’ясовано, що 18.07.2010 року приблизно о 15.00 год. по вул. Снопківській,4 у м. Львові невстановленим автомобілем під керуванням невідомого водія дійсно здійснено наїзд на потерпілу Д., внаслідок чого остання отримала тяжкі тілесні ушкодження. З огляду на це, порушено кримінальну справу за фактом даної ДТП.

Слідство у кримінальній справі триває.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи