Кубок Європи зі сноуборду та фрістайлу пройде на Прикарпатті

На Прикарпатті проводиться підготовка проведення Кубків Європи зі сноубордингу та фрістайлу, - повідомляє кореспондент “ОстроВ”

З метою підготовки та проведення на високому організаційному рівні Кубків Європи зі сноубордингу у дисципліні «біг - ейр» та фрістайлу у дисципліні «акробатика» в області буде здійснено ряд заходів.  

ТзОВ «Скорзонера» доручено здійснити належну підготовку туристичного комплексу «Буковель» для проведення 19 лютого 2011 року Кубку Європи зі сноубордингу у дисципліні «біг - ейр» та 4-5 березня 2011 року Кубку Європи з фрістайлу у дисципліні «акробатика», зокрема:

- забезпечити будівництво та обладнання акробатичних трамплінів;
- провести технічне обстеження канатно-бугельних витягів та снігових гармат;
- зарезервувати готельні номери із пільговою оплатою відповідно до заявки Федерації лижного спорту України;
- впорядкувати прилеглу територію;

Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА забезпечуватиме організацію зустрічі та відправки спортсменів, членів суддівської колегії та оргкомітету; здійснить виготовлення нагородної атрибутики. Крім того, спільно з управліннями культури ОДА буде розроблено сценарії церемоній відкриття та закриття Кубків, програму культурно-мистецьких заходів.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи