Понад 2 кг. марихуани та 160 пігулок екстезі вилучили у наркодилера на Прикарпатті

На Івано-Франківщині правоохоронці затримали 28-річного  наркодилера з рекордною кількістю наркотичних засобів цього року. У збувальника вилучили понад 2 кг. марихуани та 161 пігулку екстезі, орієнтовною вартістю  майже у  125 тис. грн., - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

Як розповіли в обласному управлінні міліції, підозрюваного затримали, коли він на власному автомобілі їхав до обласного центру.

За словами начальника Тисменицького райвідділу міліції Олександра Крутого, під час огляду салону іномарки оперативники виявили заховану коробку з наркозіллям – вилучено 1,600 кг. марихуани. Надалі в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта правоохоронці вилучили ще 600 грамів марихуани і 161 пігулку психотропного засобу «екстезі». За попередніми підрахунками, загальна вартість вилучених з незаконного обігу наркотиків сягає майже 123 тисяч гривень. Крім того, до матеріалів кримінальної справи як доказ протиправної діяльності мешканця Тисменицького району долучені грошові кошти, здобуті ним за збут наркотиків (10 тисяч гривень і 150 євро), заарештовано автомобіль, яким чоловік розвозив клієнтам наркотичні засоби.

Затриманий притягується до кримінальної відповідальності за збут наркотиків у великих розмірах, а також влаштування наркопритону.

У Тисменицькому районному суді вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу затриманого мешканця одного з сіл району.

Відповідно до санкції ч.2. ст.307 Кримінального кодексу України перед затриманим постала перспектива тюремного ув’язнення на строк від 5 до 10 років з конфіскацією належного йому майна.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи