На реконструкцію стадіону Тернополю необхідно понад 12 млн. грн.

На завершення реконструкції тернопільського міського стадіону з державного та обласного бюджетів необхідно понад 12 мільйонів гривень. Про це під час засідання робочої групи з підготовки та проведення в Тернополі заходів в межах Євро-2012 розповів начальник управління сім’ї, молоді та спорту Тернопільської міської ради Юрій Юрик.

Як повідомили «ОстроВ» в  міськраді, за словами Ю. Юрика на реконструкцію об’єкту у 2010 році було спрямовано 2 мільйони 100 тисяч гривень, а на 2011 рік у міському бюджеті на реконструкцію стадіону передбачено 3 мільйони гривень.

Робочою групою було проаналізовано стан підготовки проектно-кошторисної документації освітлення поля та глядацьких трибун арени, оновлення бігових доріжок та інформаційного табло. Спільно з МВ УМВС опрацьовано питання забезпечення громадського порядку, належного порядку під час масових заходів та безпеки гостей, учасників заходів чемпіонату, встановлення відеоспостереження в спортивних спорудах.

Окремим питанням робочої групи стало обговорення підготовки конкурсу на влаштування інфраструктурних об’єктів туристичного, спортивного, мистецького, побутового спрямування.

За словами голови робочої групи заступника міського голови з гуманітарних питань Леоніда Бицюри, особливу увагу при підготовці міських заходів в рамках проведення чемпіонату Європи буде спрямовано на реалізацію конкретних інфраструктурних проектів та чітку координацію дій всіх профільних організацій, установ та підприємств.

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи