У Львівських маршрутках запровадять контроль за видачею квитків

Рішення про підвищення плати за проїзд у львівських маршрутних таксі на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради планується , розглянути 21 січня. Про це повідомила сьогодні, 17 січня, на прес-конференції директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Наталія Павлюк, - інформує кореспондент «ОстроВ».

На її переконання, підвищити плату за проїзд у маршрутках до 2,5 грн.  немає можливості, оскільки це було б надто великим  навантаженням на мешканців міста.

За словами Н. Павлюк, також буде запроваджено обов’язковий контроль за видачею пасажирам квитків у маршрутках, що дозволить чітко контролювати прибутки підприємства. Такі зміни планують запровадити уже через 3-4 тижні.

Нагадаємо, 14 січня, виконавчий комітет переніс розгляд питання про коригування тарифів на проїзд у громадському транспорті у зв’язку з тим, що директор профільного департаменту житлового господарства та інфраструктури перебувала у Києві.

Вартість перевезення має зрости до 2 грн, таку ціну погодив Антимонопольний комітет.

У Львові є 74 діючих маршрути, які обслуговують 22 підприємства перевізників.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи