У Львові карантин триватиме ще тиждень

У Львові є стабільно високий ріс захворюваності на ГРВІ. За попередній тиждень у місті захворіли 8832 особи. Перевищення епідпорогу становить 1,1 раза. Питома вага серед захворілих дітей до 14 років – 45,9%. Про це повідомила завідувач епідвідділу обласної СЕС Наталія Тімко, - інформує «ЗІК».

З її слів, епідемічний поріг перевищений у віковій групі 3-6 років в 1,3 раза і 7-14 років також в 1,3 раза.

«Тому говорити про відміну обмежувальних заходів у Львові на сьогодні є зарано. Щоденно буде відслідковуватися кількість захворілих. Якщо буде тенденція до зниження захворюваності, можливо, з середи-четверга на декілька днів буде відновлене навчання. Якщо не буде такої тенденції, то не варто збирати дітей у колективи, оскільки це буде сприяти росту захворюваності», – наголосила Тімко.

Загалом у Львівській області за минулий тиждень захворіли 25 761 особа. Епідпоріг перевищений в 1,2 раза. «На 21 території області епідпоріг залишається перевищеним. На сьогодні у Львівській області закрито 199 шкіл. У багатьох регіонах відновлене навчання. Зокрема, від завтра розпочинають навчальний процес 10 шкіл – у Бориславі, Стебнику, Трускавці. Кожна територія сама вирішує питання щодо обмежувальних заходів», – повідомила Тімко.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи