В Івано-Франківську побили співака на благодійному концерті

Після виступу на благодійному концерті в Івано-Франківську побили співака Дмитро Криворотов, - повідомляє кореспондент “ОстроВ”.

В одному з клубів Івано- Франківська на благодійній вечірці, присвяченій дітям-сиротам було жорстоко та цинічно побито співака- виконавця, який погодився, разом з іншими учасниками, взяти участь у концерті на збір коштів до Дня Святого Миколая для сирітського будинку.

За словами музиканта в ніч з 11 на 12 грудня після виступу у клубі, він підійшов поспілкуватися зі своєю знайомою. Раптом його увагу почала намагатися привернути інша дівчина, яка згодом  вдалася до брутальної лайки. Дмитро порадив невідомій особі відійти і вирушив у напрямку танцювального майданчика. Знехтувана увагою співака , дівчина пожалілася на нього своїм приятелям. Це була, як кажуть свідки, компанія з десяток молодиків.

Музиканта  почали бити одразу кілька чоловіків. Удари наносилися такої сили, що Дмитро втратив свідомість і впав на підлогу. Тоді його били ногами непритомного. Що було далі потерпілий знає, лише, зі слів очевидців, які намагалися припинити групове побиття. Згодом втрутилася охорона і компанія покинула клуб. Для потерпілого викликали швидку, яка його відвезла спочатку в міський травпункт, потім в обласну лікарню.

Потерпілий - Дмитро Криворотов, клавішник відомої на Прикарпатті групи Полюс та автор власних пісень, які іноді виконує на різноманітних заходах.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи