Пенсіонера, що розбещував неповнолітню затримали на Львівщині

Слідчим відділенням Червоноградського МВ порушено кримінальну справу проти 59-річного пенсіонера, який впродовж року розбещував малолітню дівчинку, - ГУ МВС України в Львівській області.

Ця кримінальна історія почалася ще влітку минулого року.

Літній чоловік прогулювався із сином-інвалідом біля річки Західний Буг. Там запримітив двох дівчаток дев'яти і 12-ти років. Школярки засмагали самі біля річки.

Чоловік підійшов до дівчаток, щоб познайомивсь. Дуже йому сподобалась старшенька – Юля (імена у тексті змінено), дівчина навіть номер телефону дала незнайомцю. З того часу пенсіонер постійно телефонував, писав повідомлення, кликав на прогулянки і говорив компліменти.

Юля розповідає, що чоловік запрошував її на водосховище та на річку відпочивати, навіть зізнавався у коханні.

Про «залицяльника» доньки дізналася мати. Проте жінка навіть не підозрювала, що він такого поважного віку. Коли Марія запитала у дівчинки, хто так часто до неї пише смс-ки і телефонує, вона сказала, що це її ровесник. Та одного разу Юля залишила телефон вдома, Марія почула, що на мобільник доньки хтось настирливо дзвонить. Коли взяла слухавку, почула голос старшого чоловіка. Жінка попросила не телефонувати донці і залишити її у спокої. Після того випадку мама купила малій новий стартовий пакет. Але це нічого не змінило, адже жінка не могла слідкувати за дівчинкою цілий день. Вона також не врахувала, що пенсіонер добре знає, де навчається і любить проводити час його «кохана».

Згодом чоловік почав давати Юлі гроші, купив мобільний телефон і велосипед. З дівчинкою пенсіонер говорив про статеві відносини між чоловіком і жінкою, давав читати статті про інтимне життя. Одним словом, готував школярку до наступного, більш серйозного кроку в їхніх стосунках. Очевидно, збирався схилити до інтиму, проте робив це обережно.

Одного разу пенсіонер вмовив Юлю разом із дев'ятирічною подругою та 12-річним хлопчиком завітати до нього додому. Діти легковажно переступили поріг його помешкання, а чоловік закрив за ними двері, а ключ сховав до кишені.

Збоченець узяв Юлю за руку і потягнув до кімнати. Дівчинка налякалась і попросила хлопця допомогти їй. Той бив кулаками у двері, кликав на допомогу. Пенсіонер заспокоїв Юлю і випустив з квартири. Чоловік пояснив, що він не скривдить її, адже вона йому дуже подобається. Казав, що маючи сина-інваліда, хотів "виховати" здорову дитину, бачити, як вона розвивається та дорослішає.

Матері Юля про стосунки із дорослим дядьком не розповідала. А чоловік і далі телефонував та відсилав повідомлення.

Ніхто не знає, як би завершилась ця історія для школярки, та допоміг випадок.

Влітку цього року дівчинка із пенсіонером відпочивали на водоймищі. Чоловік узяв із собою цифровий фотоапарат зі світлинами оголених жінок та малолітньої дівчинки. Коли чоловік пішов купатися, дитині зателефонувала мати і наказала терміново повернутися додому.

Юля побігла, не дочекавшись "залицяльника". Чоловік вийшов з води, побачив, що зникла дівчинка і його фотоапарат. Про крадіжку повідомив до міліції. Пенсіонер вказав на можливого крадія – дівчинку Юлю.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи