Губернатор Прикарпаття – у складі Оргкомітету з підготовки Олімпіади-2022 р.

Губернатор Прикарпаття М. Вишиванюк увійшов до складу Оргкомітету з підготовки та супроводження заявки до МОК про здобуття права на проведення у 2022 р. зимових Олімпійських та Параолімпійських ігор в Україні, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк увійшов до складу новоутвореного Організаційного комітету з підготовки та супроводження заявки до Міжнародного олімпійського комітету про здобуття права на проведення у 2022 році зимових Олімпійських та Параолімпійських ігор в Україні.

Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів України підписав Прем’єр-міністр Микола Азаров.

Також до складу представницького Олімпійського оргкомітету-2022 увійшли Міністр охорони здоров′я України Зіновій Митник та генеральний директор “Укрзалізниці” Михайло Костюк.

Очолює Організаційний комітет з підготовки та супроводження заявки до Міжнародного олімпійського комітету про здобуття права на проведення у 2022 році зимових Олімпійських та Параолімпійських ігор в Україні Віце-прем′єр-міністр Борис Колесников.

Серед заступників голови Оргкомітету — Міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, заступник Міністра Кабінету Міністрів Юрій Авксентєв. Відповідальний секретар Оргкомітету — заступник Міністра у справах сім′ї, молоді та спорту Анатолій Домашенко.

До складу новоствореного Оргкомітету увійшли також голови облдержадміністрацій: Рівненської — Василь Берташ, Львівської — Василь Горбаль, Волинської — Борис Клімчук, Закарпатської — Олександр Ледида, а також інші високопосадовці центральної та регіональної влади.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи