На Івано-Франківщині взято під варту учасників "інтернаціональної" злочинної групи

Наприкінці вересня цього року оперативники карного розшуку прикарпатської міліції, працюючи над розкриттям низки квартирних крадіжок, скоєних на території Івано-Франківської області, вийшли на слід злочинної групи, члени якої проживали в сусідній Закарпатській області.

Як повідомили «ОстроВ»  в CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області, внаслідок проведення спеціальної операції в місті Мукачево було затримано чотирьох іноземців, вихідців з кавказької республіки. В ході досудового слідства з'ясовано причетність раніше судимих осіб до вчинення кваліфікованих квартирних крадіжок й у інших областях. Усі підозрювані зараз перебувають під вартою.

Також в ході проведення оперативно-розшукових заходів івано- франківські оперативники виявили "наростки" зародження іншої злочинної групи з чотирьох осіб.  Як з'ясувалося зловмисники лише згуртувалися для скоєння злочинів. За нетривалий час вони встигли вчинити три квартирні крадіжки – одну в Івано-Франківську, інші два злочини – у Хмельницькій області.

Затриманими виявилися двоє громадян кавказької республіки, один з яких має реєстрацію в Донецьку, а також двоє громадян України з Івано- Франківщини та Тернопільської області. Усі члени інтернаціонального злочинного квартету – раніше судимі за крадіжки. На час провадження досудового слідства вони перебуватимуть під вартою у слідчому ізоляторі.

У фігурантів кримінальної справи вилучено частину речових доказів, зокрема, спеціальні інструменти за допомогою яких вони виламували серцевини замків. Найстаршому арештованому 42 роки, наймолодшому – 30.

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи