«Карпатнафтохім» очікує подальша модернізація», - В. Янукович

Віктор Янукович, перебуваючи із робочим візитом на Прикарпатті, ознайомився із завершенням будівництва установки полівінілхлориду ТОВ «Карпатнафтохім».

За словами президента, ТОВ «Карпатнафтохім» очікує подальша модернізація, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

«Я вважаю, подальша доля цього заводу – це перспективний розвиток, відкриття другої та третьої черги інвестиційних проектів і вихід на рівень приблизно до 1 млрд. доларів інвестицій», – наголосив  В. Янукович.

На його переконання, мова може йти не лише про будівництво найсучаснішого підприємства галузі в Східній Європі, але й у Європі загалом.

Довідка

реалізація двох зазначених інвестиційних проектів здійснюється «ЛУКОЙЛОМ» згідно з прийнятою програмою розвитку ТОВ «Карпатнафтохім» на 2006–2010 роки.

Запуск нової установки з виробництва хлору та каустичної соди дозволить досягти потужності виробництва 200 тис. тонн каустичної соди на рік та 180 тис. тонн хлору. Окупність проекту становить 8–9 років. Планова потужність установки з виробництва полівінілхлориду становитиме 300 тис. тонн на рік.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи