«Карпатнафтохім» очікує подальша модернізація», - В. Янукович

Віктор Янукович, перебуваючи із робочим візитом на Прикарпатті, ознайомився із завершенням будівництва установки полівінілхлориду ТОВ «Карпатнафтохім».

За словами президента, ТОВ «Карпатнафтохім» очікує подальша модернізація, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

«Я вважаю, подальша доля цього заводу – це перспективний розвиток, відкриття другої та третьої черги інвестиційних проектів і вихід на рівень приблизно до 1 млрд. доларів інвестицій», – наголосив  В. Янукович.

На його переконання, мова може йти не лише про будівництво найсучаснішого підприємства галузі в Східній Європі, але й у Європі загалом.

Довідка

реалізація двох зазначених інвестиційних проектів здійснюється «ЛУКОЙЛОМ» згідно з прийнятою програмою розвитку ТОВ «Карпатнафтохім» на 2006–2010 роки.

Запуск нової установки з виробництва хлору та каустичної соди дозволить досягти потужності виробництва 200 тис. тонн каустичної соди на рік та 180 тис. тонн хлору. Окупність проекту становить 8–9 років. Планова потужність установки з виробництва полівінілхлориду становитиме 300 тис. тонн на рік.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи