У Львові створять веб-сайт для розміщення вболівальників на Євро-2012

У Львові за підтримки Департаменту «Євро-2012» міськради відбулася перша офіційна зустріч львівських готельєрів та власників інших засобів розміщення із офіційною агенцією з розміщення вболівальників УЄФА Євро-2012. Про це повідомила координатор проекту Агенції з розміщення вболівальників Євро-2012 у місті Львові Маріанна Палій, - повідомляє «ZAXID.NET». 

"Забезпечити кожному вболівальнику, який завітає до Львова на Чемпіонат Європи з футболу-2012, відчуття щирої гостинності та бажання неодноразового повернення впродовж багатьох років після завершення турніру – це першочергове завдання нашої компанії. Туристи очікуватимуть на різноманітні пропозиції щодо засобів розміщення - від найвищої категорії до більш бюджетного варіанту розміщення – наприклад, ліжко та зручності загального користування.

Ми розуміємо, що відсутність сучасних систем бронювання та інформації в Інтернеті про значну кількість засобів розміщення ускладнить процес надання послуг для їх власників. Агенція планує створення веб-сайту з розміщення вболівальників, який відповідатиме усім потребам туристів щодо можливостей бронювання під час планування візиту до України під час події (проведення турніру) УЄФА Євро-2012 Це буде інформаційний ресурс, який міститиме пропозиції щодо проживання в усіх приймаючих містах та надасть можливість бронювати, сплачувати за проживання та додаткові послуги через мережу агенцій TUI Travel PLC у всій Європі. Веб-сайт буде презентовано англійською та українською мовами. Ми пропонуємо готельєрам та власникам інших засобів розміщення розпочати співпрацю в рамках зазначеного проекту", – розповіла координатор проекту Агенції з розміщення вболівальників ЄВРО 2012 у місті Львові Маріанна Палій.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи