Наступного року у Львові ремонтуватимуть вул. Шевченка, Городоцьку, Чупринки

Наступного року у Львові ремонтуватимуть багато доріг, серед них - вул. Шевченка, Городоцька, Чупринки, Б.Хмельницького та іншi, - повідомляє “zaxid.net”.

«Наступного року нас чекає багато ремонтних робіт. До ремонту частини вулиці Городоцької від церкви Анни до церкви Єлизавети фінансово долучаться Європейський банк реконструкції і розвитку.

Ми плануємо у 2011 році вул. Городоцьку зробити до кінця. Це буде важко, але інших варіантів у нас немає. Наступного року нас чекають роботи на вул. Личаківській (від площі Митної до Винниківського базару); закінчення робіт на вулицях Мельника та Коновальця. Також почнемо вул. Шевченка наступного року, повністю зробимо вул. Богдана Хмельницького. Великий об’єм робіт. Звичайно, будуть певні незручності для львів’ян, за що я наперед прошу вибачення, але інших технологій немає: ми повинні повністю змінити інженерію, комунікації, ми повинні заново міняти всі наші дороги.

Як по вул. Стрийській змінювали водогін, розкрили, а водогону там як такого не було, була просто конструкція з металу та іржі. Взагалі дивувалися, як вона до сьогоднішнього дня функціонувала», - зазначив А.Садовий.

За його словами, усіх підрядників визначатимуть через тендери, які проведуть наступного року. Пріоритет надаватиметься тим фірмам, які запропонують кращу ціну-якість, та, які не мають негативного реноме.

Також наступного року планують ремонтувати проспект Свободи.

Як зазначив А.Садовий за останні два роки у Львові відновлено 500 доріг довжиною 60 кілометрів.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи