Відставки Уряду добиваються львівські підприємці

Декілька тисяч підприємців львівських ринків та ринків районів області під стінами Львівської ОДА вимагають накласти мораторій на розгляд урядового проекту Податкового кодексу, який спрямований на знищення малого та середнього бізнесу, - повідомляє “ЗІК”.

Зокрема, на акції протесту присутні підприємці ринків «Південний», «Краківський», «Шувар», «Наш ринок», «Ринок Галицький», «Торпедо», «Галицьке перехрестя», «Левандівський», «Привокзальний» та ринку з м. Городка.

Як пояснила координатор акції протесту, активіст громадського руху «Відсіч» Ольга Сало, мітинг у Львові відбувається одночасно із загальноукраїнським пікетом під Верховною Радою, на який теж поїхали близько 300 підприємців зі Львівщини. Сало зазначила, що на цей час підприємці зачинили свої торгові точки і розмістили там напис «Зачинено. Якщо приймуть Податковий кодекс, зачинено буде назавжди».

Підприємці вимагають відхилення урядового проекту Податкового кодексу та відставки уряду.

Наступну акцію протесту підприємці готують на 16 листопада – день розгляду у Верховній Раді Податкового кодексу у ІІ та ІІІ читані.

Зазначимо, під час акції протесту підприємців вийшов заступник голови ЛОДА Геннадій Дмитренко. Однак він лише збоку спостерігав за тим, що відбувається.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи