В Яремче буде аквапарк?

В Яремче за чотири роки може з'явитись розважальний центр та аквапарк, - повідомляє “Малакава”.

Про це в розмові розповів старий-новий міський голова Василь Онутчак.

"Разом із інвесторами ми плануємо спорудити в Яремче міні-електростанцію, яка б мала забезпечити місто електроенергією... Я наголошу, що цей проект буде здійснено виключно за кошти інвестора, - каже Василь Онутчак. - Також, зважаючи на те, що у нас є багато закладів відпочинку, але немає закладів розважальних, то ми плануємо відкрити в Яремчі розважальний центр із боулінгом... Не останнім у черзі стоїть проект будівництва аквапарку у селі Дора".

Василь Онутчак зауважив, що облаштування відпочинкових зон міста має велике значення.

"До нас приїжджають туристи, тому ми маємо забезпечити відповідний рівень. Плануємо створити пункт прийому та зберігання побутового сміття", - ділиться планами Василь Онутчак.

Міський голова Яремче каже, що оновлення потребує і парк карет швидкої допомоги.

"Ми також були б раді, якби нам вдалося створити на базі міської лікарні сучасний діагностичний центр, щоб нашим мешканцям не доводилося їздити до Івано-Франківська", - говорить Василь Онутчак. - Що й казати... роботи маємо багато, але, думаю, зможемо зробити усе".

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи