Підприємці із Львова збираються на пікет до Києва

Підприємці зі Львова, а також з усієї України, з’їдуться до Києва 4 листопада на акцію протесту, - повідомляє “ZAXID.NET “.

Під стінами Верховної Ради з 9:00 підприємці вимагатимуть накласти мораторій на розгляд урядового проекту Податкового кодексу який загрожує знищити малий і середній бізнес, повідомили організатори акції.

Пікет триватиме впродовж двох днів, до п’ятниці 5 листопада.

Як повідомили організатори, зі Львова підприємці виїдуть 3 листопада, організованою автоколоною.

Ті, хто не має змоги поїхати, пікетуватимуть Львівську обласну державну адміністрацію (вул. Винниченка, 18). Пікет розпочнеться об 11:00. Підприємці-ініціатори мітингу закликають всіх колег закрити на цей день свої торгові точки і прийти на мітинг.

Як відомо, голосами депутатів з Партії регіонів, Блоку Литвина і Компартії 7 жовтня Податковий кодекс вже було прийнято у першому читанні. Підприємці вимагають розробити новий кодекс за широкої участі фахівців, підприємців та громадськості. Проект відповідної постанови Верховної Ради має бути внесено на голосування депутатами, які відстоюють права підприємців.

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи