Мер Тернополя впевнений, що на нього готувався замах

Міський голова Тернополя Роман Заставний вчорашній інцидент,  коли іномарка протаранила його автомобіль, розцінює як замах під час виборчої кампанії.  Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської міської ради.

Правоохоронці, що прибули на місце пригоди, провели всі необхідні процесуальні дії, після чого авто міського голови відігнав водій, а іномарку з не тернопільськими номерами забрав евакуатор.

"В останній тиждень перед виборами відбуваються якісь дивні обставини, пов’язані лише з однією політичною силою: саме їхні активісти щось виявили в закинутому приміщенні, хоча це є приватна територія, вхід на яку зачинений, саме їхній представник один з перших (і єдиний представник серед інших політичних сил) приїхав на місце ДТП, саме їхній лідер приїжджає сьогодні в Тернопіль", - ділиться роздумами Роман Заставний. – "Я схильний розцінювати це як замах під час виборчої кампанії та провокації щодо мене, як лідера цих перегонів на посаду міського голови".

В молодиків, що були в іномарці вилучили мобільні телефони. Це сталося після того, як вони, будучи не до кінця в адекватному стані (на вигляд їхній стан можна оцінити як такий, що є під наркотичним впливом), вигукували прізвища кандидатів на посаду міського голови, вихваляючись останніми зробленими дзвінками.

Слідство триває.

Нагадаємо, 27 жовтня близько 22:40 год. на вул. Збаразькій в Тернополі в авто міського голови Романа Заставного на великій швидкості вдарилась іномарка з іногородніми номерами. Мера в той час в машині не було. Після прямого ефіру на каналі ІНТБ, він повертався додому пізніше іншим автомобілем.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи