В Івано-Франківську друкувати бюлетені допомагають 15 волонтерів

Вчора, 27 жовтня, було складено акт Івано-Франківської міської ТВК про те, що на поліграфічному підприємстві ТОВ «Кубекс» працює 15 осіб, які називають себе волонтерами.

Коментуючи це, начальник УМВС Івано-Франківської області Василь Варцаба відповів: «Це працівники, які працюють на громадських засадах». Також він підтвердив, що офіційно договір з фірмою мають 2-3 людей, а решта працюють на громадських засадах, - повідомляє «ZAXID.NET».

Нагадаємо, "Свобода" заявила, що 25 жовтня в Івано-Франківську в приміщенні видавництва "Кубекс" члени територіальної виборчої комісії виявили 111 тисяч фальшивих бюлетенів на вибори Івано-Франківської обласної ради в багатомандатному виборчому окрузі та 80 тисяч за одномандатними мажоритарними округами області.

У друкарні «Кубекс» фальшиві бюлетені назвали технологічним браком.

Крім того, сьогодні прокуратура Івано-Франківської області порушила кримінальну справу за фактом фальсифікації виборчих бюлетенів в Івано-Франківську. А секретар Івано-Франківської обласної ТВК Василь Аронець заявив, що «виявлені у друкарні «Кубекс» бюлетені не були технічним браком».

Зазначимо, підприємство «Кубекс» цодобово охороняють 4 працівники міліції.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи