На Івано-Франківщині створять "Професійний футбольний клуб "Прикарпаття"

Івано-Франківськ розраховує до кінця жовтня підписати угоду з ТОВ "Скорзонера" (село Поляниця Яремчанської міськради) про створення господарського товариства "Професійний футбольний клуб "Прикарпаття". Про це розповів міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, - повідомляє «РБК-Україна»

"Цього тижня буде підписаний і затверджений статут господарського товариства і засновницька угода", - сказав міський голова.

За словами мера, "Скорзонера" погодилась з вартістю цілісного майнового комплексу стадіону, яку затвердила міськрада. "І, відповідно, цей проект почне реалізовуватися з весни наступного року", - додав він.

Нагадаємо, Івано-Франківська міськрада вирішила стати співзасновником господарського товариства "Професійний футбольний клуб "Прикарпаття", що створюється за участю установи "Футбольно-спортивний клуб "Прикарпаття" і ТзОВ "Скорзонера" (с. Поляниця Яремчанської міськради), що володіє відомим гірськолижним туристичним комплексом "Буковель".

При цьому міськрада вирішила передати до статутного фонду господарського товариства за експертною вартістю цілісний майновий комплекс центрального міського стадіону "Рух", незавершене будівництво західної трибуни та земельні ділянки, що знаходяться у користуванні стадіону. Вартість цілісного майнового комплексу стадіону "Рух" затверджено в 125 млн 313 тис. грн.

Статьи

Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Страна
12.04.2024
15:51

Ипотечная программа "єОселя": шанс на жилье, который не всем по карману

Главная особенность программы – это возможность приобрести жилье в ипотеку под 3-7% сроком на 20 лет с минимальным взносом 20%. Подобных условий еще никогда не было на ипотечном рынке Украины, поэтому неудивительно, что программа пользуется...
Все статьи