Появу 191 тис. фальшивих бюлетенів в Івано-Франківську пояснили технологічним браком

В Івано-Франківську з приводу подій в друкарні «Кубекс» за фактом виявлення зіпсованих бланків бюлетенів прикарпатські правоохоронці проводять ретельну перевірку.

Як  повідомили кореспондента «ОстроВ» в обласному управлінні міліції в Івано-Франківській області, надлишки бланків виникли внаслідок технологічного браку при виготовленні бюлетенів. У зв’язку з цим, члени обласної виборчої комісії на чолі з головою ТВК О. Пилип’юком склали акт про виявлені надлишки та технологічні відходи бюлетенів, відтак комісійно було знищено близько 190 тисяч технічно зіпсованих бланків.

Матеріали про дану подію зареєстровано в журналі реєстрації заяв та повідомлень про злочини Івано–Франківського міськвідділу внутрішніх справ. За даним фактом міліція проводить ретельну перевірку, зібрані матеріали будуть спрямовані в прокуратуру для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

Коментуючи дану ситуацію, начальник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Василь Варцаба заявив, що влада жодним чином не зацікавлена у фальсифікації волевиявлення мешканців Прикарпаття. Навпаки, створено всі умови для проведення вільних, прозорих і чесних виборів. З цією метою міліція краю у межах своєї компетенції здійснює вичерпні і в повному обсязі завдання щодо забезпечення належного правопорядку під час передвиборчої кампанії і в день голосування, недопущення фактів порушень виборчого права, реагує і проводить перевірки за всіма повідомленнями і заявами суб’єктів виборчого процесу.

Нагадаємо, 25 жовтня політична партія ВО «Свобода» заявила, що в Івано-Франківську в друкарні «Кубекс» знайдено 191 тисячу фальшивих бюлетенів.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи