Вивозу отрутохімікатів з Калушу не буде

З Калушу Івано-Франківської області ніяк не можуть вивезти отрутохімікати - немає  вагонів, - повідомляє “Коломия веб портал”.

2,5 тис. тонн запакованого гексахлорбензолу акуратно поскладані на території колишнього калійного заводу. Обіцяний вивіз отрути відтерміновується, оскільки немає вагонів. Між тим, стало відомо, що Одеса, через яку цьогоріч мали переправити до Великобританії 8,5 тис. тонн калуського гексахлорбензолу, прийняти його не готова.

Нагадаємо, що ліквідацію гексахлорбензолу у Калуші розпочали наприкінці вересня. Планували перших 1,5 тис. тонн відправити вже за 10 днів. Але, замість одеського порту, 2,5 тис. тонн отрути, яку вже запаковано, наразі покояться на території калійного заводу. У середу, як повідомив “Вікнам” заступник міського голови з питань будівництва Василь Петрів, він звернувся із листом до голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка, з тим, щоб з’ясувати, чому немає обіцяних ешелонів і порушуються графіки вивезення отрути з Калуша.

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи