«Карпати» - «Севілья». «Матч буде гарний і напружений», - головний тренер «Карпат»

Сьогодні, 21 жовтня, «Карпати» у матчі 3-го туру групового етапу Ліги Європи зіграють з «Севільєю», одним з грандів іспанського футболу.

Головний тренер ФК «Карпати» Олег Кононов під час передматчевої прес-конференції у Львові запевнив, що ніякого спаду у клубі нема і близько. «Я вірю в кожного гравця. Усі вони ростуть. Настрій у нас злий», - зазначив Олег Кононов. Про це «ОстроВ» повідомили у Інформаційному центрі ФК "Карпати".

"Ми відповідально підходимо до цього матчу. Гра буде важливою у стратегічному плані. Ми відчуваємо ажіотаж, який є в і місті, і в країні, пов’язаний з єврокубками та суперником. У нас були проблеми в обороні, але ми їх вирішуємо", - зазначив Олег Кононов.

За словами тренера, "Севілья" - сильна команда з характером та хорошими футболістами. "Ми не раз бачили їх – видно, що хлопці амбіційні. Як правило, "Севілья" сильно грає в єврокубках, була, правда, осічка в кваліфікації Ліги Чемпіонів. Але попри це, "Севілья" дуже серйозна команда. Мені подобається як севільці будують гру, подобаються їхні гравці. Гра буде дуже важлива з турнірної точки зору для обох команд. Наголошую, матч буде гарний і напружений. Щодо фавориту групи… Фаворитом є той, хто набирає очки. "Севілья" обіграла "Боруссію" на виїзді – це означає, що вона відповідає статусу фаворита", - заявив О. Кононов.

Спортивний директор «Севільї» Мончі не вважає перемогу над львівськими «Карпатами» в сьогоднішньому матчі Ліги Європи обов’язковою. Тим не менше, команда постарається отримати три очка, щоб покращити свої шанси на вихід з групи: «Карпати» – сильна і швидка команда, вона пресингує суперника на чужій половині поля.. У них дуже інтенсивна та зосереджена гра. Незважаючи на те, що «Карпати» програли два матчі у Європі, вони створили дуже багато проблем «Боруссії», а з ПСЖ пропустили два швидких голи. Ситуація у турнірній таблиці не проста. Наші останні ігри – проти ПСЖ у Парижі і потім проти «Боруссії» вдома, так що в ідеалі ми повинні набрати 6 очок у матчах з «Карпатами», щоб підійти до заключних поєдинків з 9 очками. Ми не зобов’язані перемагати «Карпати», але перемога дозволить нам не думати про чужі результати». , – наголосив  Мончі.

Нагадаємо, на поєдинок Ліги Європи, ", який відбудеться у Львові на стадіоні "Україна", де і   зустрінуться "Карпати" з іспанською "Севільєю, продано 99% квитків.

Пряма трансляція матчу на телеканалі ІСTV.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи