Прикарпаття змагатиметься за проведення зимової Олімпіади 2022

Міністр у справах сім’ї, молоді і спорту України Равіль Сафіулін в Івано-Франківську обговорив питання підготовки до Олімпіади 2022, - повідомляє “Бріз”.

Україна в 2014 році має намір подати заявку на участь у конкурсі на право проведення зимової Олімпіади 2022 року і закласти в держбюджеті на 2011 рік на її підготовку 500 мільйонів доларів, - вважає міністр.

 

За його словами, нині до зимової Олімпіади в українських Карпатах «ми не готові зовсім». Міністр зазначив, що до 2015 року( до приїзду комісії МОК), «ми хочемо виконати 50 відсотків усіх робіт, необхідних для того, щоб Україну обрали місцем її проведення».

На думку міністра, це потрібно для того, щоб «показати, що ми у змозі за три-чотири роки зробити стільки, скільки ж за наступні сім». «Таке завдання ставить перед собою нинішня влада», - додав посадовець.

Р.САФІУЛІН повідомив, що місце проведення Олімпіади-2022 визначатимуть представники Міжнародного олімпійського комітету. «Чи це буде Івано-Франківська, Львівська, Закарпатська чи якась інша область, визначить МОК», - зауважив міністр.

Як пояснив голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло ВИШИВАНЮК, здорова конкуренція між областями за право проведення зимової Олімпіади буде на користь усій Україні, оскільки буде розбудовуватися інфраструктура на місцях і буде створено нові робочі місця.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи