Працівникам Франківського райвідділу міліції Львова світить тюрма

Прокуратурою міста Львова порушено кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень працівниками одного з райвідділів міліції міста Львова, що супроводжувались насильством над гр. С., за ч. 2 ст. 365 КК України, - повідомляє “ЗІК”.

Досудове слідство у кримінальній справі триває.

Як повідомив начальник ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області Денис Харчук, йдеться про Франківський райвідділ міліції Львова. З його слів, перевірку у справі проводить прокуратура, яка і дасть висновки, чи мало місце застосування насильства з боку працівників міліції до затриманого.

Після ночі в райвідділі затриманого за підозрою у крадіжці 31-річного Михайла Стадника вели на допит. Дорогою він упав і помер. На тілі молодого чоловіка знайдено 51 слід від ударів. Синці були навіть на п’ятах.

Зазначимо, ч. 2 ст. 365 ККУ (перевищення влади або службових повноважень, якщо воно супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями) передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи