На оздоровлення до "Артеку" направлено 65 дітей з Прикарпаття

На оздоровлення до "Артеку" направлено 65 дітей пільгових категорій з Прикарпаття, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації направлено 65 дітей пільгових категорій з Прикарпаття на ХІ тематичну оздоровчу зміну «Шкільна райдуга», яка проходитиме з 25 вересня по 15 жовтня 2010 року в Міжнародному дитячому центрі «Артек». Із 65 дітей, які оздоровлюватимуться, 20 – це діти-учасники Всеукраїнських дитячих спортивних ігор «Старти надій», 15 – діти-сироти, які візьмуть участь у благодійному фестивалі-конкурсі для дітей-сиріт «Щасливі долоні», 30 – це діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки з усіх районів та міст області.

27 вересня 36 дітей, 18 з яких - учасники змагань «Діти – олімпійська надія», направляються на X тематичну оздоровчу зміну «Молодь обирає здоров’я» в Український дитячий центр «Молода гвардія», де оздоровча зміна триватиме з 28 вересня по 18 жовтня 2010 року.

Довідка

Станом на 24 вересня 2010 року оздоровленням та відпочинком у закладах різних типів охоплено 88 269 дітей соціально-незахищених категорій, що становить 54,8 відс. від загальної кількості дітей віком від 7 до 17 років, які проживають на території області.

До МДЦ «Артек» та УДЦ «Молода гвардія» у 2010 році направлено на оздоровлення відповідно 1487 та 468 дитини з усіх районів та міст області.

Із 1955 дітей, що оздоровлювалися в закладах цілорічної дії «Артек» та «Молода гвардія», 720 - це діти, які проживають на території міста Калуша, сіл Кропивник і Сівка-Калуська Калуського району, що оголошені зоною надзвичайної екологічної ситуації відповідно до Указу Президента України від

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи