Івано-Франківський драмтеатр заробив минулого року близько 600 тис.грн.

В Івано-Франківському обласному музично-драматичному театрі розпочинається новий, 72-ий, театральний сезон. Минулого року, івано-франківським театралам вдалося заробити близько 600 тисяч гривень, - повідомляє «Голос».

За словами директора театру Ростислава Держипільського, прибутки театру значно зросли через збільшення кількості відвідувачів. «Каса драмтеатру в день вистави продавала більше 600 квитків. Та я вважаю, що це на цьому ми не повинні зупинятися. Тому цьогоріч до Івано-Франківська для постановок запросимо найкращих режисерів зі всіх регіонів України», – зазначив він.
Минулого року в драмтеатрі ім. Франка актори зіграли на 24 вистави більше, ніж у 2008-му році, з них – 7 прем'єр. Крім цього, драмтеатр почав активно гастролювати, брати участь у фестивалях та вийшов на міжнародний рівень.
Відкриття нового 72 театрального сезону заплановано на 26 вересня виставою "Натал

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи