У Львові розпочався продаж квитків на Кубок УЄФА з футзалу 2010-2011

Гранди їдуть у Львів. Зокрема, з 30 вересня по 3 жовтня у Львові відбудеться Кубок УЄФА з футзалу 2010-2011.

Як повідомили «ОстроВ» в прес-службі Львівської міської ради, в рамках основного раунду Кубку УЄФА відбудеться 6 матчів між чотирма найсильнішими командами Європи: Афіна 90, Греція; AGBU Арарат Нікосія, Кіпр; KMF Орліч Сараєво, Боснія і Герцеговина та львівська команда «Тайм».

Матчі відбуватимуться у Палаці спорту «Галичина» (колишній СК «Будівельник»). Господарем турніру є футзальний клуб «Тайм», Чемпіон України з футзалу. Співорганізатором Кубку є Департамент «ЄВРО 2012» Львівської міської ради.

«Ми спланували матчі так, як це робили на попередніх Кубках УЄФА з футзалу. Квитки можна придбати на кожен із днів турніру, один квиток є перепусткою на два матчі  Кубку УЄФА протягом цього дня. Матчі у будні дні розпочинатимуться о 17:30, а у вихідний день в неділю на півгодини раніше - о 17:00. Урочисте відкриття турніру відбудеться о 17:00 30 вересня 2010 року у Палаці спорту «Галичина», де і проходитимуть матчі», - , - розповів президент ФК «Тайм» Роман Кедик..  за його словами, цінова політика квитків така, що їх може позволити собі і студент, адже в першу чергу наше завдання популяризувати міні-футбол у Львові та забезпечити якнайбільшу підтримку вболівальників.

«Протягом декількох днів восени у Львові пройде надзвичайне свято футзалу, яке можна з впевненістю назвати «репетицією» Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році УЄФА ЄВРО 2012тм. До організації заходу залучені усі відповідні служби міста. На Кубок приїдуть інспектори УЄФА, що проаналізують можливості м. Львова приймати такі великі спортивні події світової ваги», - прокоментував директор департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Засадний.

Зазначимо, що квитки можна придбати за адресами: центральні театральні каси. (пр. Свободи, 37); автомобіль навпроти магазину «Спорттовари» (пр. Свободи, 13); ПС «Галичина» (колишній СК «Будівельник», вул. Керченська, 8) та на сайті  http://www.dikart.com.ua.

 

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи