Магазини, які продають алкоголь дітям, штрафують в Івано-Франківську

Перевірки торгівельних закладів Івано-Франківська виявили продаж алкоголю дітям, - повідомляє кореспондент “ОстроВ”.

Згідно розпорядження міського «Про проведення перевірки об’єктів торгівлі м. Івано-Франківська щодо продажу дітям алкогольних напоїв та тютюнових виробів» утворена відповідна комісія, яка систематично проводить перевірки об’єктів торгівлі.

Чергова перевірка 14 об’єктів торгівлі міста, в одному з яких (крамниця «Паркова», що на вул. Шевченка) виявлено факт продажу неповнолітньому пива.

Відділом кримінальної міліції у справах дітей Івано-Франківського МВ УМВС складено протокол за ст. 156 «Порушення правил торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами Кодексу України про адміністративні правопорушення» та відділом ліцензування роздрібної торгівлі та контролю за обігом спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів регіонального управління Департаменту САТ ДПА України в Івано-Франківській області накладено відповідний штраф на вищевказаний заклад торгівлі на суму 6800 грн.

На початку створення вищевказаної комісії факти продажу дітям алкогольних напоїв та тютюнових виробів виявлялися в кожному другому закладі торгівлі. На сьогодні такі випадки є поодинокими.

Мешканців міста, яким відомі випадки порушень законодавства щодо продажу дітям алкогольних напоїв та тютюнових виробів можуть повідомити про це в службу у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 807, 815, 817, або зателефонувавши: 55-63-89, 55-20-85.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи