Чиновники Львівської ОДА відвідали Великобританію, Італію, Хорватію та Чорногрію в 2009 році






Чиновники Львівської облдержадміністрації здійснили робочі візити Великобританію, Італію, Хорватію та Чорногрію в 2009 році, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської ОДА.

У Хорватії та Чорногорії чиновники побували з метою зустрічей із представниками бізнес-кіл, обговорення двосторонньої співпраці; у Лондоні — з метою участі у 5-ій щорічній конференції Інституту А.Сміта “Український інвестиційний саміт”; у Римі — для участі у Святій Літургії у Ватиканській базиліці та врученні Палія новому Митрополиту Львівської митрополії Римо-католицької церкви М.Мокшицькому.

Крім цього, в 2009 році керівництво Львівської облдержадміністрації провело 40 зустрічей з делегаціями іноземних держав та міжнародних організацій.

Львівська ОДА вважає найважливішими заходами у сфері міжрегіональної співпраці перебування у Львові канадської делегації на чолі з Генерал-губернатором Канади М.Жан, візит Президента Австрійської Республіки Г.Фішера, робоча зустріч з офіційною делегацією РП на чолі з Віце-прем’єр-міністром, Міністром внутрішніх справ РП; перебування у Львові та Трускавці Надзвичайних і Повноважних Послів іноземних держав в Україні; зустрічі із Надзвичайним і Повноважним Послом США в Украні В.Тейлором, Держсекретарем Міністерства економіки Баварії (ФРН) К.Гессель, головним радником Верховного комісара ОБСЄ у справах національних меншин К.Бюшером, Послом Європейської Комісії в Україні Х.-М.Пінту Тейшера.  

Протягом року укладено угоди про міжрегіональну співпрацю Львівської області з регіонами-партнерами: Мінським обласним виконавчим комітетом; Малопольським воєводством РП. Триває  робота з підготовки до підписання угод про міжрегіональну співпрацю між Львівською областю та регіоном Венето (Республіка Італія), Вільною землею Штирія (Австрійська Республіка), Автономним краєм Воєводина (Республіка Сербія).

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи