Офіційна делегація Львівської облради перебуває з візитом в Донецьку



Офіційна делегація Львівської облради на чолі з головою обласної ради Мирославом Сеником перебуває з візитом в Донецькій області, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської облради.

За спільною домовленістю між Львівською та Донецькою обласними радами під час візиту сторони обговорять зміни до Угоди про співпрацю між Львівською та Донецькою обласними радами, питання реформування системи місцевого самоврядування і житлово-комунального господарства, підготовку до Євро-2012, співпрацю між асоціаціями Єврорегіону «Карпати» та Єврорегіону «Донбас».

У складі львівської делегації голова Львівської облради Мирослав Сеник, голова постійної комісії Львівської облради з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою Іван Рудницький, голова постійної комісії з питань планування території, містобудування, архітектури та ЖКГ Валерій Калинюк, перший заступник начальника ДТГО "Львівська залізниця" Богдан Піх та генеральний директор  "Укрзахідавтоспецмаш" Ігор Гладиш.

Візит представників Львівської облради на Донеччину триватиме 24-25 грудня.




Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи